Garderobecheck

Zie je door je kleding je kast niet meer? Als je totaal het overzicht kwijt bent welke kleding je hebt en hoe je kunt combineren, dan biedt een garderobecheck uitkomst. Tijdens een garderobecheck beoordelen we of de kleuren en modellen bij je passen. Kleding die gestoomd of vermaakt moet worden leggen we op een aparte stapel. We maken een stapel met kledingstukken die je beter niet meer kunt dragen. De kleding die we overhouden, daar gaan we combinaties mee maken.

Foto’s van de kledingcombinaties

Door foto’s te maken van de kledingcombinaties die je hebt, krijg je overzicht. De foto’s kan je aan de binnenkant van je kastdeur hangen, zo heb je altijd een idee wat je kunt dragen. Bovendien maken we een boodschappenlijstje van kledingstukken die je nodig hebt om nieuwe combinaties te kunnen maken.Rust in je kast en rust in je hoofd. Een garderobecheck aan huis geeft je overzicht in je kast en rust in je hoofd. En het belangrijkste: altijd iets om aan te trekken! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Prijzen

Garderobecheck voor vrouwen en mannen € 199 consult op locatie van 3 uur inclusief foto’s, persoonlijke tips en lijstje te kopen kleding.
Reiskosten tot 20 km vanaf locatie PetraPersonalStyling gratis, daarna € 0,29 per km