Over Petra

Kleding , kleuren, stoffen, stijl, shoppen het heeft altijd mijn interesse gehad.
Niet heel gek, want ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn opa is begonnen met fournituren winkel, mijn vader heeft kledingzaken gehad (kinder, dames en heren) en mijn broer heeft een herenkledingzaak.
Afijn het is me met de paplepel ingegoten.
Uiteindelijk ben ik zelf de hulpverlening ingegaan en heb een studie voor Maatschappelijk werk gevolgd, dit vak heb ik jaren uitgevoerd en ik zit inmiddels al 30 jaar in de hulpverlening.
Afijn op een bepaald moment in mijn leven, waar er wat meer rust in de reuring van mijn leven was gekomen, krijg je ruimte en de mogelijkheid om na te denken over waar je echt heel blij van wordt.
Ik ben toen een jaar een kledingzaak ingerold, wát heerlijk voelde ik me hier, als een vis in het water!! Daarnaast de opleiding kleurenanalyse bij de Stijlacademie gevolgd, daar werd ik helemaal blij van! 
Vervolgens kwamen er vragen op me af voor analyse, in een winkel advies geven op een braderie staan…..
Toen is PetraPersonalStyling ontstaan, ik ben het gewoon gaan doen en hoe blij ben ik hiermee!
Heerlijk met mensen omgaan, ze laten zien wat kleur met ze doet! Ik kan zo blij worden als de klant zelf ziet wat kleuren met je gelaat en je uitstraling doen, fantastisch!

Zoveel vrouwen zijn onzeker over hun lijf, uitstraling…vooral ook dames van rond de 50, je lijf verandert, wat moet je ermee, er gebeurt zoveel ook in je mind….een pittige tijd weet ik uit ervaring.
We worden gek gemaakt door social media, alles moet perfect, we zijn daar zó gevoelig voor. 
Met mijn vak als kleur- en (binnenkort) stijladviseur, kan ik je helpen er stralend uit te zien, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen!
Jouw mooie punten accentueren en je kleuren adviseren, die maken dat je straalt en jouw uiterlijk harmonie uitstraalt, wat ook innerlijk wat met je doet. Uit mijn ervaring met de hulpverlening weet ik zo goed wat dat met je doet!
Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik bij kan dragen aan het feit, dat je gaat stralen en ziet dat jij gewoon mooi bent en dan straal je dat ook uit!

Ik hoop van harte dat ik mij mag dragen in jouw nieuwe IK met jouw prachtige zelf!
Zie je graag!
Petra